Webbplats

Vi har Sveriges flexiblaste och

Med en ny webbplats från Framtidens Webbyrå får du en av dina viktigaste och kanske största marknadskanaler på nolltid. Vi finns här för dig hela vägen, från första spadtaget och så länge du är kvar hos oss. Med Framtidens Webbyrå får du prioriterad, personlig support. Allt för att din nya hemsida ska vara enkelt och utan krångel för dig.

 
framtidens-webbyrå-uppdrag-webbplats-skultuna-fabriksbutiker.jpg
 

Våra paket

 

Egen Design

Utveckling ihop

Skräddarsydda lösningar

 

WEBBPLATS

Webbplatser där dina besökare trivs att vara!

framtidens-webbyrå-uppdrag-urban-peers-omslagsbild.jpg

WEBBSTRATEGI

Skärningspunkten mellan era och kundernas behov

Innan vårt arbete startar ser vi till att ha en tydlig strategi och en djupgående förståelse för verksamhetens behov, mål och utmaningar. Vi analyserar befintliga webbstrategi, lyfter fram det som har fungerat och vad som kan förbättras. Webbstrategin följer den övergripande strategin som verksamheten har, men anpassas efter de möjligheterna som finns i den digitala världen. Våra strategier är enkla, tydliga och genomtänkta.

Webbstrategin innefattar:

- Behov
- Mål
- Syfte
- Målgrupp
- Varumärkesanalys
- Konvertering
- Struktur
- Innehåll
- Design
- Koncept
- Teknisk funktionalitet
- Löpande kommunikation

 
f.ramtidens-webbyrå-hemsida-.analysera.png

INNEHÅLL

Unikt innehåll, utefter webbstrategin

Genuint innehåll som formas efter webbstrategin.

Innehåll innefattar:

- Sitemap
- Titel placeringar
- SEO-anpassad copy
- Bild

 
framtidens-webbyrå-webbplats-analysera.jpg

UTVECKLING

Effektiv transparent process, där första utvecklingsdag sker tillsammans!

Under utvecklingen skapar vi ett temporärt domän, med en egen kod, samt inlogg till admin sidan. Detta gör det enkelt för dig som kund kan följa vårt arbete och komma med direkt feedback. Utefter webbstrategin väljer vi något utav våra teman och impementerar webbstrukturen. I de flesta arbeten kopieras content från befintlig sida och de eventuella nya sidor läggs som en mall. Det gör att du som kund enkelt kan fylla på med content parallellt som vi arbetar med utvecklingen. Eftersom du kan din verksamhet allra bäst är det viktigt för oss att din expertis speglas över på sidan tillsammans med vår inom webb och content.

Vi använder oss utav är Squarespace användarvänlig allt-i-ett-plattform, där man kan arbeta med både content, analytics och marknadsföring på ett enkelt och användarvänligt sätt. Squarespace grundades i New York 2003 och plattformen har sedan dess implementerats av över 3 miljoner kunder.

Alla våra webbplatser har alltid:

- Säkra servrar
- Skydd mot spam
- Responsiv design
- Snabb leverans av innehåll
- Säkra domänhanteringar

 
framtidens-webbyrå-webbplats-förvaltning.jpg

FÖRVALTNING

Löpande förvaltning

Efter genomfört projekt väljer många utav våra kunder att fortsätta jobba nära oss på Framtidens Webbyrå för att konstant analysera, vidareutveckla och förbättra webbplatsen.

Vi och kunden träffas löpande med tydliga målsättning. Utefter en fast agenda, tydliga förväntningar och målsättningar driver vi er framåt.

Förvaltningsavtal

- Månadsrapport
- Bestämt antal timmar i månaden för att ny uppsatta mål
- Kostnadseffektivt