SKULTUNA FABRIKSBUTIKER

Ett av Sveriges populäraste turistmål med Fabriksbutiker, Museum och Café

 
 

OM SKULTUNA

I över 400 år har Skultuna tillverkat metallföremål av högsta kvalitet. Alltid med samma känsla för kvalitet och design skapar Skultuna idag morgondagens antikviteter för kommande generationer. Skultuna Messingsbruk grundades år 1607 av kung Karl IX. Idag är Skultuna ett av de äldsta företagen i världen och är fortfarande hovleverantörer till det svenska kungahuset. I över 400 år har Skultuna skapat föremål av högsta kvalitet för både vardag och fest. Alltid med samma känsla av kvalitet och design.

 

UPPDRAG

För klassiska företaget Skultuna Messingsbruk har Framtidens Webbyrå utvecklat en webbplats, som är tydlig och lättanvigerad. Uppdraget har varit att skapa en nutida webbplats med genomtänkt design.

 

CITAT FRÅN KUND

Framtidens webbyrå med Cornelis Hornwall Olsen har skapat Skultuna Messingsbruks nya hemsida www.skultunafabriksbutiker.se. Vi är mycket nöjda med alla delar av arbetet med och leveransen av hemsidan; alltifrån tidsramar, kvalitet, support, snabbhet och noggrannhet. Vi kan därför starkt rekommendera Framtidens webbyrå för likande projekt.

Viktor Blomqvist, VD Skultuna Messingsbruk

 
 
 
framtidens-webbyrå-webbplats-uppdrag-skultuna-fabriksbutiker-startsida.jpg
 
framtidens-webbyrå-webbplats-uppdrag-skultuna-fabriksbutiker-butiker.jpg
framtidens-webbyrå-webbplats-uppdrag-skultuna-fabriksbutiker-mat-dryck.jpg
framtidens-webbyrå-webbplats-uppdrag-skultuna-fabriksbutiker-aktuellt.jpg
framtidens-webbyrå-webbplats-uppdrag-skultuna-fabriksbutiker-kontakta-oss